Patiënten vertellen

Recenties
Op 8 jarige leeftijd kreeg onze dochter Manon longontsteking, en raakte aan de Prednison. Daar door was zij totaal uit haar doen, maar na medicatie via dit centrum zag je binnen een uur al verbetering.

Bij mijn man Jan is in mei 2014 darmkanker aangetroffen, en na een zware operatie weg genomen. Omdat nog chemo zou volgen, moest hij binnen 6 weken na deze operatie goed aansterken. Maar helaas lukte dat niet voldoende, maar na medicatie via dit centrum, doorstaat hij de chemokuren nu redelijk, en blijft zijn conditie ook goed.

Ook ik zelf heb goede ervaringen. Klachten als: rugpijn, migraine, overgang werden met succes behandeld. Ook mijn algehele gestel vaart wel bij de medicatie van dit centrum.

Familie van Roode uit Opmeer. 


         _______________

Ik loop voor mezelf en mijn kinderen al een tijdje bij homeopatisch centrum West-Friesland.

Had alleen nog niet bedacht dat dit ook heel goed voor mijn dieren zou kunnen werken. Toen ik merkte dat mijn hond niet lekker in zn vel zat. Hij dronk veel, plaste daardoor ook veel (helaas ook in huis) en hij krabde veel op de vloer (als een bezetene). Ik ben met deze klachten naar een dierenarts gegaan en wat ik zelf al vermoedde; waarschijnlijk de ziekte van Cushing. Hieraan kan wat gedaan worden in de vorm van chemische medicijnen waarbij vaak bloed geprikt moet worden om te kijken of je op een goede dosis zit. Dit wilde ik mijn oude hond en mijn portomonee niet aandoen. Maar ik vond de stress die hij ervaardde met het krabben ook wel erg zielig voor hem. Ik heb toen contact opgenomen met Louise om te kijken of die nog wat voor hem kon beteken. Ik kreeg homeopatische korrels voor hem die ik op aanwijzing moest geven. Na slechts 1 korrel merkte ik al verschil! Wat heerlijk voor mijn oude viervoeter. Ik heb de korrels opgemaakt, en de stress is weg. Hij krabt niet meer, ook het drinken is weer genormaliseerd bij hem. Wij als gezin zijn hier echt onwijs blij mee. Zowel hij als wij hadden geen leven meer door zijn stress. Nu kan hij misschien nog een hele poos meedraaien! Ik raad het iedereen aan! 

S.R te Opmeer 


        _______________

Twee jaar geleden heb ik de cursus EHBO bij Helen en Louise gedaan en ik heb er veel aan gehad. Ik heb kleine kinderen en gebruik de EHBO-doos regelmatig.

Ook gaat de doos mee op vakantie en heb ik op de camping ook al diverse mensen kunnen helpen. Als ik twijfel wat ik moet doen, bel ik Helen even maar heb dan in ieder geval wel de spullen in huis. Ik kan het iedere moeder aanraden!!

L.S. te H.